Rhs award of garden merit greenes blog bij thompson & morgan

RHS Award of Garden Merit Greenes Blog bij Thompson & Morgan.

Kies AGM winnende groenten voor stevige prestaties.

Royal Tuinbouwvereniging Award of Garden Merit winnende.

hebben een zegel van goedkeuring voor betrouwbaarheid verdiend. Als je op zoek bent naar beproefde en geteste fruit en veg om thuis te groeien, deze certificering wijst u naar de allerbeste rassen om te groeien. Er zijn momenteel 7.500 planten met een AGM, met inbegrip van sier-en eetbare planten. Nieuwe prijzen worden gemaakt elk jaar, en de huidige award houders worden regelmatig beoordeeld om ervoor te zorgen dat ze nog steeds tot kras toe. Om u te helpen de lijst te verkleinen, hier zijn enkele van onze klanten favoriete AGM rassen om u uit te krijgen op een vliegende start.

Voeg Beetwortel Pablo toe aan zomersalades voor heerlijke crunch!.

Hier zijn onze favoriete AGM winnende wortelgroenten die niet kunnen worden verslagen voor kleur, smaak en kwaliteit:.

slaat goed door de winter, produceren donkerrode wortels die het best worden geplukt wanneer klein. Beginnen met zaden direct zaaien buiten.

heeft goede cankerweerstand en gladde, weinig vrije witte wortels. Zaaizaad direct buiten in april of mei.

is een van de vroegste rijpingsrassen. Zaaizaad in november buiten onder een cloche of in de polytunnel voor oogsten al in februari.

is de perfecte wortel voor container teelt. Eet de groene toppen gestoomd en de wortels wanneer ze nog klein zijn voor maximale zoetheid. Zaai deze Kew geselecteerde zaden direct in je kweekruimte.

heeft een heerlijke romige selderij smaak met gladdere wortels dan andere rassen. Zaaien direct buiten tussen februari en april voor een gewas in de late herfst.

Cobra produceert prachtige mauve-gekleurde bloemen.

Gebruik de volgende lijst om AGM winnende erwten en bonen zaden en planten te plukken om te groeien:.

is de vroegst rijpende voorjaar gezaaid brede boon variëteit. zaai uw zaden buiten in februari voor een gewas al in mei.

produceert een zware opbrengst van dikke knapperige peulen perfect om te stomen. Begin met onze speciale turfvrije tuin klaar planten.

toont grote weerstand tegen bonenmozaïek virus en antracnose die nuttig is voor biologische tuinders. Zaai dit direct in terras containers in april voor een late zomer gewas.

is een Britse gefokte boon met grote opbrengst. Gebruik dit voor zijn sierbloemen met twee kleuren die er fantastisch uitzien en uit een tuinbed rijzen.

heeft de tand des tijds gestaan als een bekende favoriete podding erwt om te exposeren, en te groeien voor het bevriezen. Zaaizaad direct buiten tussen maart en mei.

Popular AGM winnende pompoen, pompoen en courgettes.

Met een open groeiende gewoonte, Squash Harrier laat de zon om de vruchten natuurlijk rijpen.

Deze AGM winnende squashes en courgettes zullen u productieve en smakelijke gewassen geven door de zomer en de herfst:.

heeft een uitstekende smaak, mooi gestreept fruit en goede weerstand tegen komkommermozaïekvirus. Zaaien onder dekking in april voor oogsten tot in de herfst.

is een Britse gefokte boternoot pompoen met minder bladeren en zoet, vroeg rijpende fruit dat kan wegen tot 800g. De vrucht, geoogst 95 dagen na het zaaien, slaat zeer goed.

is een verbeterde hybride met zeer aantrekkelijke grote lei grijs fruit en uitstekende smaak. Bestel jumbo veenvrije plug planten, verharden af voor 10 dagen en planten uit.

heeft een bijzonder open gewoonte het plukken gemakkelijker. De vruchten zijn productief door de zomer zonder sporen van bitterheid. Zaaien onder dekking in maart voor het planten uit mei/juni.

produceert opvallende, gele courgettes met een uitstekende smaak en textuur. Begin met het bestellen van stekkerplanten, en oogst de hele zomer lang.

Met een goede tolerantie voor koeler weer, zal Basket of Fire buiten de herfst blijven fruiten.

Zoek een goede reeks van smaak en warmte in deze selectie van AGM winnende pepers en paprika's:.

is een compacte, zeer productief ras met korte, hete fruit. Plant deze chili in volle zon in opknoping manden of patio containers voor de beste resultaten.

Zaaizaad onder glas in februari om een lange rijpingstijd voor het fruit te laten. Groei in de kas of een zonnige plek in de tuin.

draagt grote vruchten die rijpen van groen tot geel tot diep oranje indien links op de plant. De chilipetjes hebben gemiddelde warmte, en zijn lekker gevuld of gebarbecued.

produceert enorme opbrengsten van kleine super hete vruchten de hele zomer lang. Plaats deze plant op de keuken vensterbank als een sierlijke eetbaar om te genieten van de super kleurrijke display.

is een zachte zoete gele peper, perfect voor het snijden, vullen en grillen. De fel gekleurde vruchten gezet vroeg en kan oplopen tot 25 cm lang.

Groei tomaten naast Franse goudsbloemen om witvlieg af te schrikken.

De klassieke kas zomer traktatie, dit zijn T&M klanten favoriete rassen:.

is een cordon variëteit met een uitstekende weerstand tegen blight, mozaïek virus, verticillium en fusarium Will. Deze salade grootte vruchten zijn uniform in grootte en hebben een grote houdbaarheid. Groei uw geënte planten in de kas of een zonnige plek buiten.

is een onbepaalde biefstuksoort die de hele zomer fruit produceert. De enorme vrucht is een ongewone roze kleur, met eerdere opbrengsten dan de erfstuk favoriete Brandywine.

produceert rookroze kersen vruchten die bijna zaadloos zijn met een hoge zuurgraad en zoetheid. Begin deze variëteit van zaad tussen februari en april undercover.

kan tot 500 super zoete kersen vruchten per plant in één seizoen. Start deze productieve variëteit met een veenvrije stekker. Ondersteun deze cordon als het groeit in de kas.

Start zaden binnen en groei verder in een kas, of ga naar buiten naar een zonnige plek. Het fruit is ideaal voor het maken van sauzen.

Oogstgierst Aalsmeer in de lente voor hoge kwaliteit, romige hoofden.

Groeien deze koolsoorten voor hun voedzame bladeren, smakelijke wrongel en mooie hoofden:.

is een clubwortel resistente plant die zoete spruit knoppen produceert laat in het jaar. Deze variëteit is Brits gefokt en krachtig.

is een grote multifunctionele kool van de Britse fokkerij. Oogst van juni tot en met de herfst. Laat het hart zich ontwikkelen of gebruik maken van de bladeren als voorjaarsgroen, rauw of gekookt.

heeft de langste oogstperiode van een calabrese. zaai deze zaden achtereenvolgens voor regelmatige koepelhoofden die gewas van mei tot september.

toont uitstekende winterhardheid. De romige witte wrongel rijpt tot april tot een goede grootte en gewicht.

heeft diepe paarse wortels met wit vlees. Deze wortels zijn verpakt vol vitaminen. zaai de zaden onder een cloche buiten. Deze variëteit is mooi compact, dus zal ook goed doen in containers.

Zaai Radijs Francis achtereenvolgens vanaf maart gedurende de zomer.

Er gaat niets boven een frisse knapperige salade op een zomerdag! Zaai en verbouw deze snelle sproeiers en geniet van AGM winnende bladerige kommen:.

toont zeer goede weerstand tegen bouting, het verzenden van mooie appelgroen gladde stengels met een heerlijke smaak. Ze hebben een perfecte knapperigheid en grote will weerstand bij hete weer.

stuurt stengels in levendige kleuren als rood, geel en roze. Maak dit je eerste keuze boomgaard om te groeien; de smaak is geweldig en het toont zeer goede winterhardheid ook. Oogst gedurende de zomer in de herfst.

heeft fantastische weerstand tegen alle bekende stammen van poederige meeldauw, korst en blad-vlek. Deze variëteit vormt lange sappige vruchten van juni tot september. De geënte planten tonen uitstekende kracht.

is een sla die niet bout of een kop vormt. Kies de heerlijke bladeren zoals je ze nodig hebt; dezelfde planten zullen oogsten van juni tot september.

is een verbeterde variëteit die 21 dagen na het zaaien rijpt. De wortels zijn knapperig met uitstekende warmtetolerantie gedurende de zomer.

Popular AGM winnende uien, prei, sjaloten en knoflook.

Als een weinig onderhoud ras, plantaardige knoflook Germidour in containers of patio potten.

Deze smakelijke alliums zijn geweldig voor vlechten en opslag en kunnen worden gebruikt in een veelheid van gerechten:.

is een Frans-groeide variëteit die goed is aangepast aan het klimaat in het Verenigd Koninkrijk. Zijn bekend en betrouwbaar en de bollen hebben een heerlijke milde smaak. Geschikt voor voorjaar of herfst planten.

gewassen van november gedurende de winter tot maart, met een uitstekende koude tolerantie. Deze variëteit toont goede tolerantie voor boutvorming en bulks snel. zaai uw zaden in maart of april.

bollen hebben aantrekkelijke rode huiden waardoor dit een opvallende keuze is. Groeien van sets om te oogsten in de late zomer. De platte ronde bollen hebben een goed opslagpotentieel.

is een geweldige keuze voor container kweken en de rode lente uien kijken en proeven fantastisch in salades. Zaai deze lente ui elke paar weken in de lente en zomer voor een continue gewas.

is een zware sproeier die klonters produceert van maximaal 8 heerlijke bollen die enkele maanden na het oogsten opslaan.

Als de plotruimte beperkt is, verbouw aardappel Voorste in aardappel kweekzakken!.

Aardappelen zijn belonend gewas en relatief gemakkelijk te kweken. Plant pootaardappelen in containers of graven in uw toewijzing bedden:.

is al meer dan 50 jaar een gevestigde favoriet. Rond, witgeveerde knollen zijn stevig en wasachtig. Haal deze variëteit in maart in de grond voor een vroege oogst in mei.

is een compacte aardappel die goed doet in blootgestelde of winderige sites. Een gevestigde favoriet, Winston groeit snel, ophopend tot fantastische multifunctionele spuds met vlees dat stevig blijft tijdens het koken. Grote droogte weerstand en warmtetolerantie!

is een betrouwbare klant favoriet met een heerlijke smaak gegeten warm of koud. Oogst uw piepers in juli en augustus.

staat garant voor een gewas van 35 aardappelen per plant wanneer geteeld in een 8 liter aardappelzak. Dit is een nieuwe en verbeterde salade aardappel die heerlijk gekookt, gepureerd, geroosterd of gestoomd smaakt.

is de beste variëteit voor weerstand tegen blight. De rode gevilde knollen zijn ook lekker, presteren goed als een groot geheel ronder.

ziet er leuk uit, met knobbeltje roze getande knollen die iets langer en slanker zijn dan de gebruikelijke spuugjes. Het heeft een heerlijke nootachtige smaak, en werkt goed gekookt, gepureerd, gechipt en gestoomd.

We hopen dat onze lijsten van AGM plantaardige planten u helpen om uw eigen keuze van betrouwbare en smakelijke veg te verkleinen om dit jaar te groeien. Of u nu een toewijzing, bed of container hebben we wensen u een productief seizoen.

Terri werkt op de afdeling e-commerce marketing bij het drukke webteam. Terri beheert onze blog en social media pagina's hier bij Thompson & Morgan en is toegewijd aan het verstrekken van nuttig advies aan onze tuinders. Terri is nieuw in tuinieren en wil graag haar tuinbouwkennis ontwikkelen.

Bewaar mijn naam, e-mail en website in deze browser voor de volgende keer dat ik commentaar.

De T&M blog heeft een schat aan goed geïnformeerde medewerkers. Ontdek meer over hen op onze.

Geranium plagen, ziekten en andere problemen.

Problemen schieten uw Geranium groeiende problemen.

Kleine grens plant ideeën met grote impact.

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Dit is overigens normaal, er verschijnt straks vanaf de lente weer nieuw blad tot eind september.

Wat betreft de algemene compost; tegenwoordig gaat men er van uit dat als we de grond te dicht bij de wortelkluit verrijken, de wortels lui worden en zich niet ontwikkelen. zeker in de winter terughoudend water geven. Uw specialist in exotische planten en bomen. Indien bepaalde soorten palmen niet tijdig genoeg water hebben gekregen kan bladverkleuring optreden. Als u een hoge grondwaterstand hebt, of kleigrond in de tuin hebt , kunt u de winterharde palm helpen door gaten te boren in het plantgat en hier  grof grind of hydrokorrels in te storten. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. het mogelijk kapot waaien van blad. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Wij raden sterk het gebruik van de Fertometer aan; een apparaat waarmee u het voedselgehalte in de plantenpot of kuip kunt bepalen.

Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen. Indien u de bloem beu bent kunt u die gewoon bij de stam afknippen. Zou het helpen als ik een deel van de bladeren zou snoeien? Of kan ik beter niet snoeien?.

Verplanten betekent namelijk altijd een aanslag op de gezondheid en vitaliteit van een plant.

Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Het gevaar zit hem in de eerste half jaar, daarna gaan ze het wel redden met de nodige zorg. In verband met het omwaaien is het verstandig om palmen die 's zomers buiten staan in stevige onbreekbare potten van bijvoorbeeld hout te zetten. Ik zie dat de palm het zwaar heeft. Een bemesting met magnesium is dan nodig. Het overtollige water moet goed de grond in kunnen trekken, zodat de Trachycarpus fortunei palmboom niet met de wortels in het water blijft staan. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Het is een indicatie dat de bladeren niet optimaal zijn behandeld; zie bovenstaande tips.

Eerste gift in April, de 2e in Juli. In het vrije veld zakt overtollig regenwater bijvoorbeeld ongehinderd weg naar de ondergrond. De tros laten hangen in de winter en na de winter zaaien haalt niet veel uit in het geval van een strenge winter, weinig zaden kiemen dan nog maar. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Dit is een wortelstimulator en zorgt tevens er voor dat palmen goed hun benodigde sporenelementen tot zich kunnen nemen. Deze zaden zijn meestal eind oktober/november rijp, als ze zwart gekleurd zijn kunt u ze plukken en verder droog opbergen. Ik woon de meeste tijd van het jaar in spanje de palmen hebben allemaal kleine scheuten aan de voet van de boom !! Moeten deze weggehaald ivm groei van de boom of gewoon laten zitten??. Of een verkeerde Ph-waarde van de grond, bijv.

Aanbevolen ter ondersteuning van de verzorging.

Hierna het groeipunt inspuiten en laten drogen. Wanneer de temperatuur onder het niveau gaat zakken waarbij u uw palm moet gaan beschermen, moet u de boom gaan inpakken. Het is erg belangrijk dat u de palm na het verpotten een paar weken rust en bescherming tegen zon en wind geeft. De andere tros waar nu groene zaden in hangen kunt u tot november/december laten hangen, dan kleuren de zaden zwart van kleur. Dit werkt mechanisch en dus niet chemisch.

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Hieraan gaat de palmboom niet ten onder en bestrijding is simpel.

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Plant in a Box - Set van 2 Washingtonia Robusta - Mexicaanse Waaierpalm - Pot 15 cm -Hoogte 50-60cm. Het kan zijn dat de er iets aan de wortels mankeert. Nee dat gaat niet, palmen zijn niet te snoeien zoals bomen. Als u voor goede afwatering om de wortelkluit heen zorgt, is het ook een goed idee om een soort schotel te vormen in de aarde, zodat het water om de wortels heen wordt vastgehouden. Dit kunt u doen door een opstaande rand van aarde op een afstand van 40cm om de stam heen aan te brengen. De uitgedroogde kunt u wegknippen. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend.

In dit geval geldt ook: voorkomen is beter dan genezen! Het is wel een troost te weten dat er elk jaar weer nieuwe bladeren worden gevormd!.

Hoe en wanneer u dit het beste kunt doen, leest u. In deze tijd van het jaar wordt het oude blad langzaam bruin en sterft af, dat is normaal. De rest van de palmen zijn mooi groen. Dit is alleen nodig wanneer het blad helemaal bruin/geel of lelijk is. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Voorwaarde is dan wel dat de palm goed droog moet staan en de vorst natuurlijk niet te lang aan moet houden. Trachycarpus fortunei - Chinese Palm - Winterharde palmen - Terras en Balkon Planten - Winterhard - 30-40cm - Pot-Ø 20cm.

Gebrek aan water uit zich in het slap hangen van de bladeren, in bladval of in het geel worden van het blad.

Uw palm voeding geven: Wanneer en hoe geeft u uw palm voedsel. © 1999 - 2022 Palmexpert bomen- en plantencentrum - Giethmen. Door het creëren van een klant-account, worden uw gegevens automatisch toegevoegd aan elke bestelling in het bestelformulier. Er is geen palm taaier dan deze palmboom. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Beide exemplaren (zowel die vorig jaar is aangeplant als de nieuw aangeplante) vormen nu speren die uiteindelijk voordat ze uitvouwen compleet verdorren en uiteindelijk bruin worden.

Hoop dat iemand hier ervaring mee heeft en dit met mij wilt delen.

Ik heb reeds 2 jaar een trachycarpus fortunei. Nee, het is zo niet te zien aan de palm. Dan zijn het zeer waarschijnlijk Chamaerops humilis of Chamaerops vulcano palmen. Deze winterharde palmen liggen soms al een maand op de boot in het donker zonder water en zonder goed wortelgestel.

Afgelopen maand was het koud in Nederland.

Bij de meeste palmen groeien de wortels tot laat in het jaar door, ook al lijkt het blad te zijn gestopt met groeien blijf ook tijdens deze periode uw palm de noodzakelijke aandacht geven en u wordt daar later rijkelijk voor beloond!. Washingtonia 'Robusta' | Mexicaanse Waaierpalm - Buitenplant in kwekerspot 21 cm - 80-100 cm. heeft meerdere functies te vervullen. Telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag.

Veelgestelde vragen

  • Wat kost palmboom verzorging

Als dit niet het geval is, of de groei achter blijft kan het tijd worden om te verpoten.

Dit verschijnsel is een gevolg van ijzergebrek.

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Hoe kunnen wij dit het beste doen?. Dit betekent dat ze allemaal temperaturen beneden het vriespunt overleven. Als u ze laat drogen kunt u ze in het voorjaar planten. Bemest een palm niet teveel, hooguit 1 plastic koffiebekertje voor een kleinere palm en 2-3 plastic koffiebekertjes voor een grote palm.

Hieronder volgt een snelle gids voor het oplossen van problemen:.

Wij gebruiken een cookie op onze website die noodzakelijk is voor de afhandeling van uw bestelling. Ijzergebrek(chlorose) treedt vooral op als de grond kalkrijk is of een hoge pH(zuurgraad) heeft. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Veel mensen zijn zich niet bewust van twee andere hoofdrolspelers tijdens de winter; de wind en het feit dat de winter meestal erg droog is! Koude gecombineerd met vochtigheid is vaak de grote veroorzaker van sterfte; door gewoon goed na te denken en op een slimme manier te beschermen kunt u verrassende resultaten met uw palmen bereiken. Hoeveel zon is goed voor de palm? Plaats hem op een zonnige- of half-schaduwrijke plaats, dan is het altijd goed. Ben je op zoek naar een boom die de vorst goed kan verdragen? Dan zijn winterharde palmbomen, zoals de Trachycarpus, de perfecte keus. Deze bestrijdingsmiddelen zijn tegen verschillende soorten luis, witte vlieg etc. De Palmenfamilie vormt een bijzondere groep bomen.

De palmboom groeit langzaam en wanneer de maximale hoogte is bereikt wordt de stam ook niet dikker.

Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Hoe krachtiger de palmbladeren zijn (Chamearops humilis en Trachycarpus fortunei ) des te meer behoefte er is aan voedzame aarde. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Zorg goed voor de speer van de palm! De speer is het groeipunt van de palm en is tevens het meest kwetsbare deel van de plant. In de winter heeft de plant hiervan nog bescherming tegen de koude.

Echter palmen die van binnen te ver zijn aangevreten overleven niet meer.

Kijk vooral uit voor overbewatering bij bepaalde soorten, niet iedere palm heeft graag veel water. Hiervoor verkopen wij een speciale palmbomen potgrond / substraat. De Trachycarpus fortunei groeit het best op een beschutte plek  in de halfschaduw of de volle zon. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Palmen worden op latere leeftijd dan ook niet dikker. Bemesten van u palm doet u met Osmocote balletjes voor groene planten (dit is langzaam afbrekende meststof) of met gedroogde koemestkorrels.

Nee dat gaat niet, u kunt de groei niet tegen houden.

' + iNewStaffelPrice; ePriceElement.

Hij groeit erg hard en tot nu toe konden we de onderste bladeren zelf nog snoeien. Schimmels krijgen een kans als het groeipunt beschadigd raakt. Hoe verwijder je de oude al eerder afgekorte bladstengels van een Trachycarpus fortunei het beste? Was er al mee begonnen maar tot hoever mag je dit uitvoeren?. Beter is om de grond met potgrond te verrijken, (bemenste) tuinaarde is niet geschikt en slecht voor vele planten als de wortels ermee in aanraking komen. Extra informatie en verzorging van de Trachycarpus fortunei palmboom, de meest verkochte en winterharde palmboom voor Nederland. Is dit niet het geval dan kan het een tekort aan bemesting (NPK) zijn in combinatie met een tekort aan sporenelementen. Er is wel een middel voor te krijgen om deze te bestrijden.

Deze tor heeft nogal wat palmen slachtoffer gemaakt in Spanje.

Plant in a Box - Chamaerops 'Vulcano' - Winterhard - Dwergpalm - Tuinplant - Pot 19 cm - Hoogte 35-45cm. Hiervoor zijn diversen middelen te koop zoals fungicide op basis van koperoxychloride van bijvoorbeeld Baycor of Sulphon. Door het creëren van een klant-account, worden uw gegevens automatisch toegevoegd aan elke bestelling in het bestelformulier. De palmen die wij importeren zijn stuk voor stuk geschikt voor het Nederlandse klimaat en zijn dan ook behoorlijk winterhard. U snijdt dan ongeveer 1/5 deel onderaan de wortels in schijven weg. We hebben het al eerder gehad over Palmbooster, een middel waarmee u er zeker van kunt zijn dat de wortels zich goed ontwikkelen nadat de palm is geplant of verplaatst. Vooral planten die in potten en kuipen staan kunnen snel ondervoed raken.

Over het algemeen is het een goed idee om licht aan de speer van uw plant te trekken en alle eventuele dode bladeren te verwijderen; op deze manier kunt u voorkomen dat de rot zich verder verspreid naar de kroon van uw plant.

Ik heb een dikke maand geleden een grote (5meter, 3 stammen) Trachycarpus fortunei verplant. Wij hebben afgelopen juni 2 palmbomen gekocht. Koningsdag zijn wij geopend van 8. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

In het vroege voorjaar, na een langere natte tijd bestaat de mogelijkheid op schimmel indien u uw palmboom niet met het juiste materiaal heeft ingepakt.

© 2022 MyPalmShop | Alle rechten voorbehouden. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Ook in dit geval wordt de bladkleur lichtgroen tot gelig groen. Het verpotten van de palmen gebeurt in het voorjaar (eind april, begin mei), zodat de wortels gedurende de zomer weer aan kunnen groeien. Creëer een tropische sfeer in de tuin met een mooie palmboom. Je ziet alleen de artikelen en promoties die beschikbaar zijn in Nederland. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Jazeker, kunt u gewoon afknippen bij de stam. Geef je nieuwe verlanglijst hieronder een naam.

Washingtonia 'Robusta' | Mexicaanse Waaierpalm per 2 stuks - Buitenplant in kwekerspot 21 cm - 80-100 cm.

De grootte van de pot moet in verhouding staan tot de omvang van de palm. Het juiste bemestingsadvies krijgt uw van ons bij aankoop van een palm. Plant in a Box - Set van 2 Trachycarpus Fortunei - Winterharde palmbomen - Pot 15cm - Hoogte 35-45cm - Aziatische Waaierpalm. Ik dacht dat het aan de grond zou liggen en heb hem ondertussen in een pot gezet maar er wijzigt niets. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Verdroogde bladeren kunnen verwijderd worden, dit stimuleert de groei van nieuwe bladeren. Verpotten naar een kuip met goed doorlatende potgrond. U heeft uw nieuwe palm een flinke slok Palmbooster gegeven en bent lekker onder de palmbladeren gaan zitten met een biertje of een kop thee.

Ga naar volgend artikel

Of ga een palmboom kopen bij Teeninga Palmen

Of ga een bananenplant kopen of een Yucca Kopen